E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Pošírovaná pstruh so zeleninou a teplým šošovkovým šalátom s klobásou

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    ZATVORENÉ : 23.12.2024 - 6.1.2025
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty Pošírovaná pstruh so zeleninou a teplým šošovkovým šalátom s klobásou

Pošírovaná pstruh so zeleninou a teplým šošovkovým šalátom s klobásou

Pošírovaná pstruh so zeleninou a teplým šošovkovým šalátom s klobásou
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 30 minut
Doba varenie: 100 minut
Ingrediencie

pošírovaná pstruh
4 filety pstruha bez kosti s kožou
1 stredná mrkva
60 g zeleru
1 žltá paprika
kôra z 1 citróna
60 g masla
soľ a korenie

omáčka
2 červené papriky
2 strúčiky nelúpaného cesnaku
20 ml bieleho vínneho octu
10 g cukru
100 ml olivového oleja
20 g lúpaných mandlí

šošovkový šalát
400 g šošovky zelené alebo čierne (varené)
½ strednej mrkvy
50 g zeleru
1 červená cibuľa
80 g paprikové klobásy
20 g cesnaku
100 ml kuracieho vývaru
1 PL hladkolisté petržlenu (vňať)
30 g masla
15 ml oleja
soľ a korenie
Postup prípravy

Celé červenej papriky potrieme olivovým olejom, vložíme ich na plech, pridáme neolúpané strúčiky cesnaku a dáme piecť do predhriatej rúry na režim Pravý horúci vzduch pri 230 ° C na cca 25 min (do tmava). Na posledných 5 minút si prihodíme mandle. Po upečení vložíme papriky do potravinového sáčku a necháme 30 minút zapariť. Potom je zbavíme šupiek a semienok, cesnak ošúpeme a spolu s ostatnými surovinami rozmixujeme na hladkú omáčku.
Rozpustíme si maslo a zhruba 3-4 minúty v ňom zľahka restujeme citrónovú kôru. Necháme vychladnúť na izbovú teplotu. Pstruha umyjeme a osušíme, zbavíme šupín, potom z oboch strán potrieme polovicou citrónového masla a ochutíme soľou a korením. Mrkva, stopkový zeler a žltou papriku nakrájame na tenké prúžky, aby boli dlhé podľa šírky filiet pstruha. Zeleninou pstruha naplníme a zavinieme do roliek, ktoré preložíme na dierovaný plech, potrieme zvyšným citrónovým maslom a dáme variť do predhriatej rúry na režim Varenie v pare pri 85 ° C na 18 minút.
Pripravíme si šošovkový šalát. Nakrájame mrkvu a stonkový zeler na drobné kocky, ktoré počas 2-3 minút sparíme v horúcej a osolenej vode. Potom je ihneď schladíme v studenej vode s ľadom, aby nestratili farbu, scedíme a dáme bokom.
Klobásu si nakrájame na drobné kocky a orestujeme na oleji v panvici, pridáme najemno nakrájanú cibuľu a cesnak a necháme zosklovatieť, prisypeme šošovku a podlejeme vývarom. Keď sa vývar varením takmer odparí, prihodíme sparenú mrkvu a zeler, panvicu dáme bokom, vmiešame maslo a nasekanú petržlen, dochutíme soľou a korením.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava