E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Mini koláčiky s čiernou glazúrou

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    ZATVORENÉ : 23.12.2024 - 6.1.2025
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty Mini koláčiky s čiernou glazúrou

Mini koláčiky s čiernou glazúrou

Mini koláčiky s čiernou glazúrou
Obtiažnosť: náročné
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 30 minut
Doba varenie: 30
Ingrediencie

piškótu:
2 vajíčka
60 g cukru
60 g hladkej pšeničnej múky

PENA:
9 plátkov želatíny
300 g bieleho jogurtu
100 g cukru múčka
400 ml smotany na šľahanie

OVOCNÝ STRED:
300 g jahôd
20 g cukru múčka
100 ml smotany na šľahanie
6 plátkov želatíny

ZRKADLOVÁ glazúra:
8 plátkov želatíny
150 ml glukózového sirupu
150 g sladkého kondenzovaného mlieka
200 g bielej čokolády
100 g cukru múčka
Čierne kuchynské farbivo
Postup prípravy

piškótový základ
Oddelíme žĺtky od bielkov, z bielkov šľaháme sneh, do ktorého postupne pridávame cukor, zmes vyšľaháme dotuha.
Do vyšľahanej zmesi pomaly vmiešame vaječný žĺtok a preosiatu múku.
Formu vyložíme papierom na pečenie, na ktorý rozotrieme tenkú vrstvu cesta.
Pečieme v predhriatej rúre 165-175 ° C 15-20 minút. Piškótu necháme vychladnúť a potom krájame do 10-12 piškótových kruhov.

ovocný stred
Jahody rozmixujeme s cukrom a smotanou. Plátkovú želatínu namočíme do studenej vody, necháme napučať. Želatínu vytlačíme, vložíme do hrnca a rozpúšťame ju pri strednej teplote s dvoma lyžičkami jahodovej zmesi.
Do rozpustenej želatíny pridáme zvyšok jahodového krému, premiešame a nalejeme na papier na pečenie, zakryjeme potravinovou fóliou a necháme 4 hodiny chladiť v chladničke. Stuhnutá zmes krájame na 10-12 kruhov.

ovocná pena
Jogurt s cukrom vyšľaháme, želatínu namočíme do studenej vody, vyžmýkame a necháme rozpustiť pri strednej teplote na panvici s 2 lyžičkami vody.
Do zmesi jogurtu s cukrom pridáme smotanu a dobre premiešame. Dve lyžice tejto zmesi pridáme do rozpustenej želatíny, potom celú želatínu pridáme do jogurtovej zmesi.

ZOSTAVENIE

Polovicu peny vlejeme do silikónovej formy, vložíme ovocný stred, pridáme ďalšiu vrstvu peny a vyplníme do 2/3 formy.
Zakryjeme piškótovým kolieskom.
Koláčiky dáme do chladničky a necháme 3 hodiny chladiť. Vychladené koláčiky vložíme ešte na 2 hodiny do mrazničky.

glazúra

Želatínu dáme napučať do studenej vody.
Bielu čokoládu nalámeme na kúsky, zmiešame s glukózovým sirupom, kondenzovaným mliekom, cukrom a zahrievame na strednú teplotu, kým sa všetko nerozpustí. Zmes nemiešame, aby sa na glazúre netvorili bublinky.
Pridáme čierne potravinárske farbivo a necháme vychladnúť na 30-32 ° C.

Mrazené koláčiky vyklopíme z formy na sito a opatrne polejeme glazúrou, ozdobíme strieborným prachom čerstvým ovocím.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava