E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Jahodový kysnutý knedľa

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    ZATVORENÉ : 23.12.2024 - 6.1.2025
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty Jahodový kysnutý knedľa

Jahodový kysnutý knedľa

Jahodový kysnutý knedľa
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 80 minut
Doba varenie: 20 minut
Ingrediencie

500 g polohrubej múky
350 g čerstvých jahôd
15 g droždia
250 ml mlieka
1 žĺtok
30 g cukru, soľ
Postup prípravy

Vo vlažnom mlieku s troškou múky a s cukrom si necháme vzísť rozdrobené droždie. Potom zmes vlejeme do misy so zvyšnou preosiatu múkou, pridáme žĺtok a štipku soli. Vypracujete cesto, ktoré nesmú byť tuhé ani lepivé. Cesto prikryjeme utierkou a necháme asi hodinu na teplom mieste kysnúť.
Keď nám cesto krásne vykysne, rozvaľkáme ho približne 1,5 cm hrubý plát a nakrájame na rovnako veľké štvorce. Na jednotlivé diely cesta vložíme ovocie a starostlivo zabalíme do guľôčky.
Okrúhle knedle necháme chvíľu odpočívať pod utierkou, potom ich preložíme na dierovaný plech a dáme do predhriatej rúry na režim Varenie v pare 96 ° C, čas 15-20 minút. Ak chceme knedle prihriať, dáme ich na dierovanom plechu do predhriatej rúry na režim Varenie v pare 96 ° C, čas 8-10 minút.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava