E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


GRILOVANÝ ANTRACIT SO ZELENINOVÝM DEMIGLACE A ZELEROM PEČENÝ V SOLI

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    ZATVORENÉ : 23.12.2024 - 6.1.2025
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty GRILOVANÝ ANTRACIT SO ZELENINOVÝM DEMIGLACE A ZELEROM PEČENÝ V SOLI

GRILOVANÝ ANTRACIT SO ZELENINOVÝM DEMIGLACE A ZELEROM PEČENÝ V SOLI

GRILOVANÝ ANTRACIT SO ZELENINOVÝM DEMIGLACE A ZELEROM PEČENÝ V SOLI
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 60 minút
Doba varenie: 120 minút
Ingrediencie

Entrecote
4 steaky à 200 g vyzretej hovädzej sviečkovice
lyžica masla
morská soľ
čerstvo mleté korenie (podľa chuti)
1 vetvička rozmarínu
olivový olej

Zeleninový demi-glace
450 g petržlenu (alebo baklažánu)
450 g karfiolu
250 g zeleru
150 g mrkvy
100 g červenej repy
150 g cibule
60 g cesnaku
100 ml paradajkového pretlaku
100 g slnečnicového oleja
3 l vody
4 g soli


Zeler pečený v slanom cestíčku (namiesto cestíčka môžete použiť fóliu)
1 zeler
Cesto:
250 g morskej soli
250 g polohrubej múky
120 ml vody
10 ml slnečnicového oleja
Postup prípravy

Mäso pekne očistite, osušte, opeprite a vložte do vrecka, pridajte
maslo a vetvičku rozmarínu. Zabaľte do 100 % vákua,
položte ho na rošt do predhriatej rúry na Sous-Vide
a pečte 40 minút pri 60 °C. Po upečení mäso vyberte z vrecka,
osušte papierovou utierkou a krátko opečte na panvici s olivovým olejom.
olejom z oboch strán a pred podávaním ho ochuťte morskou soľou.
Zeleninu pekne očistíme, nakrájame na plátky a vložíme do zapekacej misy.
Pridáme paradajkový pretlak, slnečnicový olej a všetko spolu premiešame.
Vložte do predhriatej rúry na režim Pravý horúci vzduch.
180 °C počas 45 minút. V polovici doby pečenia zeleninu premiešajte, aby sa
rovnomerne prepečie. Preložte upečenú zeleninu
do hrnca, zalejte 3 litrami vody a varte 40 minút. Potom zeleninu uvarte
sceďte cez cedník a na miernom ohni zredukujte (varte)
aspoň na polovicu.
Tip: Zvyšnú omáčku môžete naliať do zásobníkov na kocky ľadu a zmraziť.
alebo ju uschovajte na ďalšie varenie. Všetko spolu zmiešame a vypracujeme cesto. Cesto zmiešajte a vmiešajte do cesta (alebo
dôkladne umytý a očistený celý zeler obalíme
šupkou a pečieme pri teplote 200 °C na programe Genuine Hot Air 2 hodiny.
Upečený zeler rozdeľte na jednotlivé porcie a opečte ich.
na panvici na masle do zlatista.
Pred podávaním omáčku zohrejte a odložte bokom.
a pridáme lyžicu studeného masla, ktoré rozšľaháme do omáčky, a potom
nevaríme.
Hotové uvarené mäso nakrájajte na plátky a podávajte s omáčkou.
a opečeným zelerom. Ozdobte bylinkami.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava