E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


BEEF BIFFEK S FAZOLKI NA SLANINE

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty BEEF BIFFEK S FAZOLKI NA SLANINE

BEEF BIFFEK S FAZOLKI NA SLANINE

BEEF BIFFEK S FAZOLKI NA SLANINE
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 35 minút
Doba varenie: 30 minút
Ingrediencie

800 g pravej hovädzej sviečkovice (stred sviečkovice bez palca a špičky)
800 g čerstvej alebo mrazenej fazule
150 g anglickej slaniny
rastlinný olej
soľ, korenie
Postup prípravy

Fazuľu vložte do perforovanej nádoby a vložte do predhriatej
do rúry na paru pri 100 °C, čas 8 minút.
Medzitým očistite a dôkladne vyblanšírujte mäso. Nakrájajte ho na štyri rovnaké
a z oboch strán ich osolíme a okoreníme. Rozpáľte panvicu,
pridajte trošku oleja a mäso opečte zo všetkých strán.
Opečené steaky preložíme na plech, jednu časť položíme do stredu
do stredu každej porcie umiestnite teplotnú sondu a vložte do rúry na
170 °C, sondu nastavte na 60 °C.
Medzitým nakrájajte anglickú slaninu na kocky.
a opečte ich na panvici. Pridajte uvarenú zelenú fazuľku,
premiešajte a dochuťte soľou a korením.
Po upečení nechajte steaky chvíľu odpočívať
a potom podávajte s fazuľkami.
Odporúčané teploty pre stred mäsa v hovädzom steaku
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava