E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


PIZZA S RUKOLOU

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    ZATVORENÉ : 23.12.2024 - 6.1.2025
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty PIZZA S RUKOLOU

PIZZA S RUKOLOU

PIZZA S RUKOLOU
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 50 minút
Doba varenie: 17 minút
Ingrediencie

Cesto na pizzu:
500 g hladkej múky
300 ml minerálnej vody
5 g čerstvého droždia
15 g morskej soli
3 lyžice olivového oleja

Náplň:
paradajková omáčka
čierne olivy
mozzarella
sušené oregano
olivový olej
soľ
korenie
rukola
parmezán
Postup prípravy

Droždie rozpustite vo vode s teplotou 21 °C, pridajte múku a soľ,
olivový olej a vypracujte cesto. Vložte ho do rúry na 1 hodinu
na vzostupnom režime. Po hodine cesto opäť spracujte a nechajte ho
opäť na hodinu. Potom cesto rozdeľte na kúsky s hmotnosťou
300 g, vytvarujte z nich guľky a nechajte ich ešte 1 hodinu odstáť.
aby v rúre vykysol.
V tejto fáze môžete cesto zabaliť (namiesto kysnutia) do papiera na pečenie.
alebo ho vložte do papierového vrecka a zamrazte v mrazničke.
Neskôr cesto rozmrazte pri izbovej teplote alebo v rúre pri
pri teplote 35 °C.
Pizzu upečte v rúre na plechu alebo na kameni.
Kameň na pizzu musí byť vopred vložený do rúry, nastavený na maximálnu teplotu, na najnižšiu úroveň a najmenej
20 minút. Plech na pečenie by mal byť tiež predhriaty. Guľôčky cesta na pizzu
posypte ich múkou a vytvarujte z nich placky: najprv ich rozložte
rukou a potom ich rozvaľkajte a zväčšite ich priemer. Viac je
ďalej ich nerozťahujte. Z cesta na pizzu odstráňte prebytočnú múku a položte ho na
na papier na pečenie. Prstami vytvarujte okraje pizze. Nalejte na kôrku pizze
trochu paradajkovej omáčky a rovnomerne ju rozotrite na
povrch okrem okrajov. Na vrch pizze položte olivy a mozzarellu,
pokvapkajte olivovým olejom, posypte soľou, korením a oreganom.
Otvorte horúcu rúru, znížte teplotu na 180 °C a premiestnite
pizzu a papier na kameň na pizzu alebo plech na pečenie. Vďaka tomuto dokumentu bude
ľahšie sa presúva. Ak sa pizza pečie na kameni, po
asi 6 minút, keď cesto stuhne, premiestnite ho z papiera
priamo na kameň a pečte 12-17 minút. Hotová pizza by mala
mať roztavený syr a zlatistý povrch. Po vybratí z rúry vložte
na rukolu a na vrch nastrúhajte parmezán. Nakoniec pokvapkajte olivovým olejom
olej.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava