E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


BÁBÄTKO

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty BÁBÄTKO

BÁBÄTKO

BÁBÄTKO
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 30 minút
Doba varenie: 60 minút
Ingrediencie

250 g tvarohu
200 ml mlieka
150 g masla
4 celé vajcia
100 g trstinového cukru
150 g hladkej múky
150 g hladko mletej špaldovej múky
½ dužiny z vanilkového struku
1 prášok do pečiva
tuk a múka na vymastenie a vyloženie formy
práškový cukor
Postup prípravy

Oddeľte žĺtky od bielkov. Žĺtky vyšľahajte s cukrom
a maslo. Obe múky zmiešajte s práškom do pečiva,
vanilka (vanilkový struk pozdĺžne rozrežte a nakrájajte nožom)
vydlabte nožom), tvaroh a mlieko. Zľahka premiešajte
a pridáme rozšľahané žĺtky.
Z bielkov ušľahajte tuhý sneh a opatrne ho vmiešajte do cesta.
Formu na buchty dôkladne vymažte tukom a opatrne
formu vysypte múkou tak, aby ani jedno miesto nezostalo suché. Potom sa ľahšie rozbalí.
Potom naplňte formu cestom.Predhrejte rúru na 5 minút s vodou vo forme.
a upečte bábovku v režime teplovzdušného pečenia s
Pečte v pare pri 170 °C počas 60 minút.
Po vybratí z rúry formu obráťte hore dnom,
položte naň vlhkú handričku a nechajte ju minútu pôsobiť.
na minútu. Potom opatrne zdvihnite formu a koláč
von.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava