E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


PAGÁČE

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    ZATVORENÉ : 13 - 16.12.2024; 23.12.2024 - 6.1.2025
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty PAGÁČE

PAGÁČE

PAGÁČE
Obtiažnosť: ľahké
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 45 minút
Doba varenie: 20 minút
Ingrediencie

1. cesto:
250 g hladkej múky
250 g polohrubej múky
1 pohár kyslej smotany
3 žĺtky

2. cesto:
200 g hladkej múky
250 g masla, sypkého
štipka soli

1 vajce na potieranie
sezamové semienka / ľanové semienka / hrubá soľ /
rasca na posypanie
múka na na posypanie
Postup prípravy

Zmiešajte všetky prísady a vytvorte
prvé cesto. Druhé cesto pripravte rovnakým spôsobom. Vypracujte prvé cesto
na pomúčenom valčeku a vyvaľkajte druhé cesto.
Zložte a opäť rozvaľkajte. Preložte ho na polovicu a ešte raz na polovicu.
a potom ju opäť rozdeľte na polovicu a vzniknutú kocku zabaľte do papiera na pečenie.
Uložíme do chladničky na 30 minút.
Potom opäť rozvaľkajte, dvakrát preložte a nechajte odpočívať.
ďalších 30 minút. Rovnaký postup zopakujte ešte dvakrát.
Potom cesto naposledy rozvaľkajte a vykrajujte kolieska,
Potrite rozšľahaným žĺtkom a posypte ľubovoľným
semienkami alebo hrubou soľou.
Do plechu na dne rúry nalejte vodu a upečte pagáče
v režime teplovzdušného pečenia s funkciou SteamBake pri
170 °C približne 20 minút na pozíciách mriežky 2 a 4.
Pred konzumáciou ich nechajte aspoň trochu vychladnúť.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava