E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Cheesecake s bielou čokoládou a pistáciovým griliášom

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    ZATVORENÉ : 23.12.2024 - 6.1.2025
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty Cheesecake s bielou čokoládou a pistáciovým griliášom

Cheesecake s bielou čokoládou a pistáciovým griliášom

Cheesecake s bielou čokoládou a pistáciovým griliášom
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 60 minut
Doba varenie: 80 minut
Ingrediencie

Na korpus (tortová forma o veľkosti 20-22 cm):
50 g mandlí
140 g karamelových maslových sušienok
70 g masla + na vymazanie formy

Na náplň:
450 g kvalitnej bielej čokolády
400 g krémového syra
3 vajcia
200 g kyslej smotany (cca 16%)
1/2 lyžičky citrónovej kôry
1/2 vanilkového struku

Na pistáciový griliáš:
100 g cukru krupica
60 g pistácií
Olej na potretie papiera na pečenie
Postup prípravy

Mandle si opražíme v rúre cca 10 minút na 160 stupňov. Keď nám pekne zozlatnú, necháme ich vychladnúť a nasekáme nahrubo. Tortovú formu si vymastíme maslom a vyložíme papierom na pečenie.
Sušienky si rozmixujeme najemno. Maslo si v rajnici rozpustíme. Mandle, sušienky a maslo zmiešame dohromady.
Vzniknutú zmes potom nanesieme na dno formy a pomocou lyžice urovnáme. Tortovú formu dáme do chladničky.
Bielu čokoládu si rozdelíme na dve kôpky. 350 g si rozlámeme do misky a pomaly rozpustíme vo vodnom kúpeli. Akonáhle sa čokoláda rozpustí, necháme ju chvíľku v izbovej teplote vychladnúť. Zvyšných 100 g čokolády si nakrájame nožom na malé kocky.
Krémový syr si dáme do misy od robota as pomocou plochého nástavca ho vymiešame do hladka. Potom pridáme vajcia, kyslú smotanu, citrónovú kôru a semienka z vanilkového struku. Keď sa všetko pekne prepojí, pridáme rozpustenú čokoládu. Nakoniec pridáme nasekanú čokoládu.
Vzniknutý krém nalejeme na sušienkový základ. Formu na tortu dáme ešte na plech, pretože sa môže stať, že nám trocha tuku vytečie, pokiaľ nie je forma úplne dokonale tesniaca. Pečieme v teplovzdušnej rúre na 150 stupňov 60 minút.
Po uplynutí 60 minút len ​​pootvoríme dvierka rúry a necháme cheesecake v rúre vychladnúť, aby nemal teplotný šok. Potom ho dáme ešte na minimálne 4 hodiny do chladničky vychladnúť (najlepšie cez noc).
Medzitým si pripravíme griliáš. Vezmeme si plát papiera na pečenie a zľahka ho potrieme olejom. Do hrubostennej panvice si dáme cukor a necháme ho na strednom plameni zahrievať. Po chvíľke sa nám začne tvoriť karamel, ktorý necháme mierne zhnednúť. Potom do neho vhodíme nasekané pistácie a ihneď odstavíme z panvice.
Griliáš nalejeme na papier na pečenie, ktorý preložíme a griliáš rýchlo dorovnáme valčekom, aby sme z neho mali peknú placku. Griliáš nakoniec nalámeme alebo rozdrvíme a ozdobíme ním tortu.

Fotogaléria

Cheesecake s bielou čokoládou a pistáciovým griliášomCheesecake s bielou čokoládou a pistáciovým griliášomCheesecake s bielou čokoládou a pistáciovým griliášom
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava