E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


Plnená cibuľa s králičím ragú a hrášková quinoa

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 9:00 - 18:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty Plnená cibuľa s králičím ragú a hrášková quinoa

Plnená cibuľa s králičím ragú a hrášková quinoa

Plnená cibuľa s králičím ragú a hrášková quinoa
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 65 minut
Doba varenie: 45 minut
Ingrediencie

4 veľké červené cibule
300 g zajačích stehien bez kosti
15 ml olivového oleja
50 g masla
2 strúčiky cesnaku
1 menšia mrkva
⅛ buľvy zeleru
2 PL jarnej cibuľky
100 g créme fraiche (kyslá smotana)
1 PL dijonskej horčice
1 g muškátového oriešku
soľ a korenie na dochutenie
40 g parmezánu
soľ a korenie na dochutenie

quinoa

100 g sušenej quinoa
100 g mrazeného hrášku
½ ks cuketa strednej
40 g masla
šťava z polovice citróna
1 lyžica lístkov z mäty
soľ

omáčka

100 ml cideru (jablkový alkoholický nápoj)
100 ml 33% smotany
1 ČL lístkov estragónu
soľ
Postup prípravy

Olúpeme si cibule a opatrne hore aj dole si ich zrežeme, preložíme na dierovaný plech, a dáme na 15 minút variť do predhriatej rúry na 96 ° C v režime Varenie v pare. Až cibule vychladnú, opatrne si ich vydlabeme. Vydlabané časti nasekáme na drobno a použijeme na ragú. Králičie mäso pokrájame na drobné kocky cca 2 × 2 cm. Mrkva, stopkový zeler a cesnak nakrájame na drobné kocky, jarnú cibuľku na tenké plátky.
Na panvici si rozohrejeme olivový olej a na ňom sprudka cca 2 minúty orestujeme králika. Potom zmiernime na strednú teplotu a pridáme maslo, nasekané vnútrajšky cibuľa, cesnak a nakrájanú koreňovú zeleninu, restujeme ďalších 4-5 minút. Pridáme horčicu, asi po 1 minúte créme fraiche, soľ, korenie, muškátový oriešok. Necháme mierne zredukovať, čím získame kompaktný zmes, do ktorej nakoniec vmiešame jarnú cibuľku. Vzniknutú zmesou vrchovato naplníme cibule a dáme ich na plechu piecť do predhriatej rúry na režim Horúca para Interval pri 170 ° C na 30 minút. Potom cibule posypeme strúhaným parmezánom a dopečieme v režime Pravý horúci vzduch pri 200 ° C ďalších 6-8 minút.
Quinou si predvaríme v osolenej vode 11 minút, scedíme a necháme vychladnúť. Cukety zbavíme koncov, pozdĺžne je rozštvrtíme, vyrežeme mäkké stredy a pevné časti nakrájame na kocky cca 1 × 1 cm. V panvici rozpustíme maslo a na ňom 2-3 minúty orestujeme cuketu s hráškom, pridáme quinou, šťavu z citróna, soľ a restujeme ďalšie 2 minúty. Potom stiahneme z ohňa a vmiešame nasekanú mätu. Cider si v malom kastróliku zvaríme na polovicu, pridáme smotanu, osolíme a privedieme k varu.
Nakoniec ponorným mixérom vyšľaháme do peny a vmiešame nasekaný estragón. Pečené cibule podávame s quinoa a omáčkou zo cideru.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava