E-mailová adresa


HesloZabudnuté heslo


E-mailová adresa


E-mailová adresa


Heslo


Zopakujte heslo


UZENÝ LOSOS NA ZELENÉM ČAJI S RESTOVANOU ZELENINOU

  • ONLINE DO 23°°
  • PRIHLÁSENIE
  • 6 X ŠTÚDIO
    Bratislava
    Hrachová 14/C, Bratislava
    telefon: +421 949 337 854
    email: info@lightstyle.sk
    po - pia: 9:00 - 18:00
    mimo otváracej doby po dohode
    ZATVORENÉ : 23.12.2024 - 6.1.2025
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00
    mimo otváracej doby po dohode
    23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 722 944 913
    email: info@mielecentercb.cz
    po - pia: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pia: 13:00 - 16:00, so: zavřeno
    mimo otváracej doby po dohode
    České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    Kuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
  • KUCHYNE
  • O NÁKUPE
  • DOPRAVA ZADARMO
  • KONTAKT
Vstavané spotrebiče | VstavaneSpotrebice.sk
hľadanie
Akčné ponuky
AEG Online Brand Store
Electrolux Online Brand Store
Franke
Siemens Online Brand Store
Bosch Online Brand Store
Miele Online Brand Store
Lightstyle Výroba kuchyní
Vstavané spotrebičeVoľne stojace spotrebičeVarenie a pečenieUmývačky riaduOdsávače pár - digestoryPranie a sušenieDrezy a batérieAkčné ponuky
AkcieSety na mieruDoprava zadarmo

Recepty UZENÝ LOSOS NA ZELENÉM ČAJI S RESTOVANOU ZELENINOU

UZENÝ LOSOS NA ZELENÉM ČAJI S RESTOVANOU ZELENINOU

UZENÝ LOSOS NA ZELENÉM ČAJI S RESTOVANOU ZELENINOU
Obtiažnosť: stredná
Počet porcií: neuvedené
Doba prípravy: 180 minut
Doba varenie: 25 minut
Ingrediencie

600 g lososa s kožou bez kosti

restovaná zelenina
1 PL čerstvého zázvoru
1 chilli paprička
2 strúčiky cesnaku
1 červená cibuľa
2 hlávky čínskej kapusty
1 stredná mrkva
100 g hlivy ustricovej
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 PL ustricovej omáčky
1 PL sezamových semienok (čierna alebo biela)
2 PL listov koriandra
2 PL sezamového oleja
soľ, limetka, čili paprička

Flambovacia plynová pištoľ
Nerezový plech dierovaný a plný (súčasť príslušenstva parné rúry)

marináda
1 strúčik cesnaku
3 cm lúpaného zázvoru
šťava z 1 pomaranča
kôra z ½ pomaranča
1 ČL trstinového cukru
1 PL sójovej omáčky
½ ČL korenia piatich vôní
1 PL rastlinného oleja

údenie zmes
100 g jazmínovej ryže
2 PL zeleného čaju
2 celé badiánu
kôra z ½ pomaranča
Postup prípravy

Lososa si očistíme od šupín a kostí a nakrájame na štyri porcie. Pripravíme si marinádu, ktorú vložíme do mixéra: cesnak, zázvor, cukor, korenie piatich vôní, sójovú omáčku, olej, pomarančovú šťavu a kôru a rozmixujeme. Do marinády vložíme lososa a necháme ho marinovať 2-3 hodiny v chladničke. Potom lososa vyberieme z marinády a osušíme. Nerezový plech si otočíme hore dnom a položíme naň marinované filety lososa.
Z alobalu vytvoríme mištičku s okrajmi. Ryžu v miske zmiešame s cukrom, zeleným čajom, rozlámaným badyánom a zvyškom kôry z pomaranča. Zmes nasypeme do pripravenej alobalovej misky, ktorú postavíme do plného nerezového plechu. Túto zmes pomocou flambovací pištole zapálime, aby začala tlieť, a ihneď nad zmes položíme plech s fi rokmi lososa (vznikne akýsi \"parátko\"), prikryjeme alobalom a poriadne utesníme, aby dym neunikal. Vložíme do predhriatej rúry na režim Pravý horúci vzduch a pečieme pri 185 ° C asi 15 minút. Po upečení vyberieme z rúry a necháme ešte 5 minút odpočívať pod alobalom.
Umyté papriky, mrkvu, cibuľu a hlivu si nakrájame na tenké prúžky, čínska kapusta rozkrájame na hrubšie rezance. Vo woku siopečeme na miernom plameni na oleji na drobno nakrájaný cesnak, zázvor a čili papričku, potom pridáme papriky, cibuľu, mrkvu a hlivu, sprudka opečieme a cca 2 minúty restujeme. Ochutíme ustricová omáčkou a soľou. Ku koncu pridáme nakrájané čínska kapusta, sezamové semienka a krátko opečieme. Vhodíme lístky koriandra a už nevaríme.
Na taniere rozdelíme restovanou zeleninu, navrch položíme lososa a ozdobíme nakrájanú čili papričkou a koriandrom, podávame s nechtíkom limetky.
Spokojný zákazníkProfesionálne poradenstvoSpotrebiče pre slovenský trhKuchynské štúdioVyrábame kuchyne
O spoločnosti
Pre zákazníkov
Recenzie Vstavanespotrebice.sk
Bonus pre našich zákazníkov

Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.

Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.

Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.

BratislavaHrachová 14/C, Bratislava
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
České BudějoviceKuchynské štúdio - PRIPRAVUJEME
Instagram   Vstavanespotrebice.sk   Youtube© 2007-2024 2Traders CZ s.r.o.

Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava