+420 603 330 448 | +420 725 930 950 | |
callcentrum@vstavanespotrebice.sk |
Aktuality Ako pripraviť priestor pre kuchyňu
Ak priestor nebude dostatočne pripavený môžu montážnici odmietnúť montáž, alebo to rovnako môže mať vplyv na Vašu kuchyňu.
Pre začiatok je potrebné aby priestor bol už konštante vykurovaný minimálne na 15°, neodporúča sa montáž to chladnejších priestorov (holodomov), keďže následne výkyvy teplôt prípadne rýchle vykúrené by mohlo mať vplyv na materiály. Okrem toho ani samotný montážnici nebudú v chladnom priestore realizovať montáž, keďže by to rovnako mohlo mať vplyv na kvalitu ich práce. | |
Za ďalšie je potrebné mať vyrovnanú a položenú podlahu, keďže ak raz kuchyňu namontujete nie je možné pod ňou dodatočne pokladať podlahu alebo ju vymienať. Rovnako ak by ste mali nápad položiť podlahu pod nožicky kuchyne ktoré budú na holej zemi, tak na to radšej rýchlo zabudnite. Sokel kuchyne je nacvaknutý priamo na nožičky, to znamená že tam nie je dostatok priestoru pre niečo podobné, a vo výsledku by to mohlo spôsobiť zbytočné komplikácie. | |
Ako posledné je potrebné mať pripravené inštalácie podľa odporúčaní naších kolegov. Ak by neboli nachystané všetky potrené inštalácie je možné že montážnici, nebudú schopný dokončiť montáž, prípadne Vám nezapoja drez spotrebiče, alebo by Vám mohli chýbať potrebné pripojenie. | |
| |
Vstavanespotrebice.sk / KITCHEN point - Sme najväčší špecializovaný predajca kuchynských vstavaných spotrebičov a výrobcu kuchynské manufaktúry! Sme Vaši špecialisti vo svete spotrebičov. Hovoríme s Vami 7 dní v týždni, napríklad aj v nočných hodinách.
Rozumieme nielen spotrebičom, ale výrobe celej kuchyne.
Poskytneme Vám to najlepšie poradenstvo pri výbere spotrebičov Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a ďalších značiek.
Novootvorené štúdio v Bratislave. Viac ako 200 spotrebičov na vyskúšanie. Priďte nás navštíviť. Nájdete nás na adrese Hrachová 14/C, Bratislava